Alle fortjener en god jul

alle fortjener en god jul

Jeg læste i dag, at der er 800 børn i Danmark, der ikke får nogle gaver juleaften. Det kunne jeg ikke bære at læse, for som Mødrehjælpen siger, så fortjener alle en god jul, og da specielt børn. Ingen børn fortjener at blive snydt juleaften!

Lige meget, hvor meget jeg gerne ville, så kan jeg ikke lege julemand, og give alle børn en gave, men jeg kan støtte med det min bankkonto tillader mig, og jeg har derfor doneret et lille beløb til Mødrehjælpen. Alle beløb tæller, og forhåbentlig er mit bidrag med til at glæde et barn med en julegave.

Du kan også nå at støtte, og hvis din bankkonto allerede er rippet på grund af julegaveindkøb, så kan du donere tøj eller legetøj til Mødrehjælpen i stedet for. Lad os i samlet flok give et lille bidrag og sprede juleglæde i hele Danmark 🙂

Se her, hvordan du kan støtte >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.