En god nyhed og bulgarsk middag

IMG_0420

Forleden kunne du her på bloggen læse om en lidt turbulent start, jeg har haft på opholdet her i Sofia. Det er stadig ikke lykkedes mig at blive meldt ind på et jobcenter hernede eller få opholdstilladelse på trods af, at jeg har den rigtige dokumentation på engelsk. Desværre er det bare sådan, at de kun vil godkende dokumentation på bulgarsk, så jeg er i gang med at få dokumenterne oversat hos et oversættelsesbureau.

I går fik jeg dog en dejlig mail fra min a-kasse, der gav mig medhold i, at jeg stadig er berettiget til dagpenge, da jeg har dokumentation for, at de ikke vil melde mig ind på et jobcenter hernede, men at jeg virkelig har gjort alt, hvad jeg kunne. Sikke en lettelse.

Den gode nyhed skulle selvfølgelig fejres, og derfor tog Hans-Kristian mig med på den autentiske, bulgarske restaurant med det fantastiske navn “Hadjidraganovite Izbi”, hvor der bliver spillet folkemusik og serveret skøn bulgarsk mad. Det var virkelig et hyggeligt sted, som jeg helt sikkert skal besøge igen.

bulgarsk madbulgarsk middag 2 bulgarsk middag 3 bulgarsk middag

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.