10 klassiske items til din vintergarderobe

Som du måske ved, så blogger jeg for tøjmærket Saint Tropez, som jeg synes, laver rigtig fint og klassisk tøj, der falder godt i min smag. Jeg har derfor fundet 10 sager til min ønskeliste, som jeg godt kunne bruge i min vintergarderobe. Hvis du ikke allerede har set ønskelisten på Saint Tropez-bloggen, kan du se den lige her:

saint-tropez-winter-wish-list

1. Supergod og behagelig strik med tætsiddende rib ærmer og loose fit, der helt sikkert vil være cool sammen med en statement halskæde. Fås i flere farver og koster kun 200 kr. (link)

2. En hvis basic T-shirt er et must have, og jeg kunne godt bruge en som denne i min garderobe, som jeg kan bruge sammen med et par jeans og en blazer. (link)

3. Supersød bluse med 3/4 ærmer, der helt sikker vil være perfekt sammen med en nederdel for et fin hverdagslook på kontoret. (link)

4. Et tørklæde kan altid bruges i vinter-garderoben, og det her er virkelig fint med et klassisk look, der passer til det meste i min garderobe. (link)

5. I de kolde tider er en cardigan med til at forlænge din sommer-garderobe, da du kan bruge dne over en T-shirt for at holde varmen. Den her er rigtig fin, og med et Sain Tropez Friends medlemskab får du den på udsalg lige nu. (link)

6. Rullekraven er kommet for at blive denne vinter, og jeg er ret vild med denne, der er et perfekt match mellem komfortabel og sporty. (link)

7. Jeg kan rigtig godt lide de her bukser, og jeg ville style dem med en hvis skjorte og et par boots for et cool hverdagslook. (link)

8. Jeg har lige købt en ny vinterjakke, og har også en blå skijakke til de rigtig kolde dage, men på min ønskeliste er også en sort, klassisk jakke, og jeg synes, at denne kunne være et godt bud, da den både er feminin og spory. (link)

9. Der må gerne være lidt ekstra bling på outfittet nytårsaften, og jeg kunne personligt godt finde på at hoppe i denne glitrende pailletkjole, der for tiden er en af mine favoritter til den særlige aften. (link)

10. Her er endnu en glitrende sag, og jeg tænker, at den vil være god til et feminint hverdagslook, hvor jeg ville style den med sneaks og en strik cardigan, men den kan også spices op, og bruges til fest med et par stiletter og en rød læbestift. (link)

Hvad drømmer du om til din vintergarderobe?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.