Mødredate uden børn – shopping og en tur i biffen


I går var en skøn dag. Først var William og jeg på legestue med Denice og Alice, hvilket altid er et hit, og herefter afleverede vi børnene til deres respektive fædre. Aftenen stod nemlig på morhygge uden børn inklusiv shopping og en tur i biffen.

Det var egentlig ikke meningen, at jeg skulle have andet end et par småting i H&M, men der var så meget pænt tøj, så jeg fyldte hurtigt favnen, og endte med at forelske mig i en stor del af det i prøverummet, så jeg måtte sortere noget fra. Jeg endte med at købe et par bukser, en bluse, en skjorte, en blazer, fem par strømper og to toppe. Jeg kunne sagtens have købt mere, men fornuften stoppede mig 😉

Efter shoppeturen tog vi i biffen, og så den svenske udgave af komediefilmen “All Inclusive”. (Læs min anmeldelse af den danske udgave her). Den var stort set identisk med den danske film, dog bare med svenske skuespillere og så selvfølgelig på svensk 😉 Selvom jeg kendte handlingen, fik jeg stadig rørt lattermusklerne, for det er altså en film, der også er sjov anden og tredje gang.

Jeg ved, at jeg også taler på Denices vegne, når jeg siger, at vi trængte til en friaften. Til at være os selv uden børn, få en pause og bare hygge os uden at skulle tænke på vores guldklumper. Det har vi mødre altså brug for en gang imellem, og vi nød det. Vi spiste slik, drak sodavand og delte et bæger chips, og grinte både inden, under og efter filmen, så det var virkelig en perfekt aften!

Med ønsket om en god weekend 🙂

2 Comments

 1. 20. november 2017 / 18:34

  Jeg er langtfra selv klar til sådan en aften, men jeg er jo heller ikke en ligeså rutineret mor, som du er! Det lyder som en skøn dag og aften!

  • Katrine
   21. november 2017 / 15:17

   Det forstår jeg fuldt ud. Der gik også lang tid, før jeg tog ud første gang uden William, og du skal først gøre det, når du føler dig klar. Men når du er klar, så lover jeg dig, at det er virkelig befriende med en friaften 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.