Ferie-abstinenser og en baby på penicillin


Åhr, hvor jeg drømmer mig tilbage til vores lækre ferie i USA, og jeg savner allerede solskinsvejret, familietiden, de bare ben, de mange grin, vandplaskeriet, den lækre mexikanske mad og al afslapningen. Men vi er tilbage i Sverige, og hverdagen har ramt. Og den har ramt hårdt!

Siden vi kom hjem i søndags, har William været meget ked af det, og sovet virkelig dårligt om natten. Den hurtige læser, vil nok tænke jetlag, og det gjorde jeg også den første nat, men forrige nat var han helt utrøstelig, så jeg havde mistankte om, at det var ørene, den var gal med.

I går havde jeg derfor W til lægen, og mistanken viste sig desværre at holde stik, da han har fået en infektion i halsen og i øret, så nu får det lille pus penicillin. Jeg ville ønske, jeg kunne fjerne infektionen fra ham og give den til mig selv i stedet for ham, men det eneste jeg kan gøre er at nusse om ham, så jeg lader de store bunker vasketøj være vasketøj, det løber jo ingen vegne, men det gør infektionen forhåbentlig snart.

Jeg har en masse indlæg om vores tur oppe i ærmet, og jeg glæder mig helt vildt til at få lavet rejseguides, dele billeder med jer osv. Men der går desværre nok lidt tid, inden jeg får det lavet, så i mellemtiden vil jeg høre dig, om der er noget specielt fra vores tur, du gerne vil læse om – en destination, et rejsetip eller andet?

Opt In Image
Inspiration til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du inspiration til dit morliv direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.