Siden sidst – et par travle og skønne uger

Jeg har haft et par travle uger, og derfor har bloggen stået meget stille. Nogle perioder flyver tiden simpelthen bare så hurtigt, at jeg ikke har tid til at dele alt det, jeg gerne vil herinde. Jeg har dog fået lanceret min gratis online workshop til bloggere “Boost din trafik”, som flere end 40 allerede har deltaget i. Du kan stadig tilmelde dig lige her!

Det har været et par supergode uger, hvor jeg har fået hygget med veninderne og vores børn i Stockholm. Jeg har blandt andet været på café med Anne fra bloggen Girlinterrupted.dk og hendes lille søn samt shoppet og været en tur i biffen med min veninde, Denice – så skønt med en venindeaften uden børn.

Sidste uge var William og jeg hjemme i Danmark, og det har været så skønt. Det var første gang, at jeg skulle flyve med William alene, og på trods af, at vi havde et uheld med en utæt ble ombord på flyet, gik det overraskende godt. Folk var rigtig søde til at hjælpe, og det betyder bare så meget, at få en hjælpende hånd, når man er alene afsted med et lille barn. Så tak til alle de søde medpassagerer 🙂

Jeg elsker at være hjemme og tæt på familien og vennerne, og dagene bød blandt andet på fejring af min fars fødselsdag og en julefrokost med veninderne, hvor lattermusklerne blev rørt for fuld skrue. Det er så befriende, at William har nået en alder, hvor han uden problemer kan blive passet af sine bedsteforældre. Selvom jeg elsker at bruge tid med ham, så er det altså tiltrængt med tid uden ham engang imellem.

I denne uge er vi tilbage i Stockholm, og de næste par dage står på legeaftaler og en moms’ night out, og så har Hans-Kristian og jeg talt om at tage på udflugt til byen Gävle på søndag for at se, når den store julebuk af halm skal indviges på torvet i den lille by 😀

Hvad er dine planer for ugen?

PS. Hans-Kristian lavede denne superlækre æblepandekage forrige søndag, og den kan virkelig anbefales! Opskriften finder du hos bobedre.dk her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.