Hyggelig familieweekend på landet


Jeg har haft en stille og rolig familieweekend hos mine forældre. Fredag aften startede det dog ikke helt stille og roligt, da jeg blev så irriteret på mine forældre, at jeg gik tidligt i seng på mit gamle værelse, ligesom dengang jeg var teenager og boede hjemme. Hehe. Vi var vidst alle ret trætte og irritable.

Lørdag nød jeg det gode vejr i mine forældres have, og hjalp dem med lidt praktiske ting, da de skulle have gæster om aftenen. Jeg tog selv hjem til min Bedste i Køge, der forkælede mig med pandekager, og herefter var vi i biografen og se “The Great Gatsby”. En speciel film med godt skuespil, som jeg vil give tre ud af fem stjerner.

Efter at have nydt synet af Leonardo DiCaprio stod den på sildemadder på Skipperkroen. Jeg tog herefter mæt tilbage til mine forældre, hvor vi fejrede, at Danmark vandt Det Europæiske Melodi Grand Prix med champagne.   

pinse, weekend, the great gatsby, leonardo dicaprio, familie, fødselsdag, biograf, melodi grand prix, eurovision song contest, europæisk, europa, only teardrops, emmelie de forest, have, sol, sommer, udelukkendelund.blogspot.dk
I går var jeg så til min farmors fødselsdag, så man må sige, at jeg har fået hygget med familien. I dag er jeg taget tilbage til Bryggen for at få ro til at læse op til eksamen, men jeg er dog ret god til at overspringshandle, når det kommer til lektier, så startede formiddagen med en løbetur, oprydning og nu dette blogindlæg. Jeg må hellere se at tage mig sammen.

Jeg har også fået ryddet lidt op i gemmerne, hvor jeg har fundet et par ting, som jeg har sat til salg på Trendsales.

tøj, sko, trendsales, hair powder, hårpudder, zenz, modström, ballerina, new balance, løbetrøje, nederdel, bronx, mode, shopping, salg, sælges, billigt
Jeg håber også, at du har haft en god pinse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.