Status på kærligheden et år efter at to blev til tre


På lørdag fylder William et år, og det har i sandhed været et vildt år for forholdet, vi er både blevet forældre og gift, og jeg føler, at Hans-Kristians og mit forhold er blevet mere voksent. Bare det at sige min mand i stedet for min kæreste virker så voksent, og jeg har stadig ikke helt vænnet mig til det.

Ellers synes jeg ikke, at vores forhold har ændret sig, efter vi er blevet gift, men at vi er blevet forældre har helt klart haft en betydning. Kærlighed er der stadig masser af, og jeg elsker, når William og Hans-Kristian hygger sig sammen. Så bobler lykken for alvor i mig, og det overskygger alle de hårde stunder, der også er.

For det er hårdt at blive forældre, både for en selv, men også for forholdet. Pludselig kommer forholdet og kærligheden mellem forældrene i anden række i forhold til barnet, der altid vil komme først. I starten synes jeg, det var rigtig svært, at jeg ikke havde den samme tid til Hans-Kristian som før, og at jeg måtte nedpriotere ham i forhold til William. Det har jeg vænnet mig mere til, men jeg savner stadig at have mere tid kun Hans-Kristian og jeg. Vi har f.eks. ikke haft en eneste date alene, siden William kom til verden.

Inden Williams ankomst brugte vi meget tid på at gå ud og spise eller tage i biografen, men det sidste år har vi ikke haft mulighed for det, da vi ikke har haft nogle til at passe ham oppe i Stockholm. Det skal der laves om på her i juleferien, hvor vi har aftalt både at spise en god middag og tage i biffen, mens vi overlader William til bedsteforældrene. Jeg glæder mig helt vildt til en aften i fuld tosomhed.

Vi har været sammen i over ti år, og selvom jeg i de sidste mange år ikke har tvivlet på vores forhold, så føler jeg, at vores bånd er blevet endnu stærkere det sidste års tid. Vi er ikke længere bare kærester, vi har skabt vores egen lille familie, og jeg føler, at der er meget mere på spil, og endnu mere at kæmpe for. Ikke at det er en kamp nu, men jeg vil virkelig gøre mig umage for at pleje og passe på vores forhold i både medgang og modgang <3

Har jeres forhold ændret sig, efter I er blevet gift, eller har fået børn?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.