Glimt fra ugen der gik – og planerne for den nye


Sidste uge var en lidt hård uge, hvor Hans-Kristian og William var syge, og hvor vi sov rigtig dårligt. Der skete derfor ikke så meget, men der har stadig været nogle gode stunder i ugens løb.

William er begyndt at vinke tilbage, når man vinker til ham. Det er simpelthen så sødt <3 Hans to fortænder er også begyndt at titte frem. Så stor han bliver.

Min rejseguide om Stockholm er kommet live hos Travelmarket.dk, og så har jeg købt et nyt iPhone-cover og et par vanter i H&M.

Vi har spist masser af bland selv slik og risengrød, og så har jeg set alle fem afsnit af “Søskendes hemmelige verden” på dr.dk. Man kan da ikke andet end at blive glad af det program.

Vi har også nydt det flotte efterårsvejr og både gået ture og været på legepladsen. Farverne på denne årstid er simpelthen fantastiske, men det begynder virkelig at være koldt heroppe, og mørket falder på allerede omkring kl. 15.30.

Planerne for denne uge

I dag skal William og jeg ind til Stockholm, hvor vi skal mødes med Anne og hendes lille søn. Anne er en dansk kvinde, der bor i Stockholm, som jeg har lært at kende, da hendes blog er en del af mit blogfællesskab Bloggers By Heart. Det er første gang, at vi skal mødes IRL, og jeg glæder mig rigtig meget 🙂

I morgen skal vi på öppna förskola med min veninde, Denice, og hendes datter, Alice. Det er altid så dejligt at være sammen med dem, og så hyggeligt at være på öppna förskola, hvor der også er en masse andre babyer og forældre.

Ellers står ugen på tøjvask og pakning af kuffert, da William og jeg flyver til Danmark på søndag, hvor vi skal på en uges ferie og blandt andet fejre min fars fødselsdag. Jubiiii <3 Og nå jo, så regner jeg med langt om længe at kunne lancere min første workshop for bloggere i løbet af ugen.

Hvad har du af planer i ugens løb?

4 Comments

 1. 13. november 2017 / 08:53

  Ej hvor hyggeligt ❤️ Håber i har det bedre ???? Min uge består af bla jeg skal på sundhedscenter måske om en ny uddannelse inde for sosu .og onsdag til teori og køre torsdag. .men ikke mange der ved jeg startede i efter sommerferie på køre kort og nu mangler jeg kun 3 gange teori timer min planer lige nu ..for denne uge .????

  Ha en fantastisk dag ????

  • Katrine
   13. november 2017 / 09:35

   Jo tak, det går meget bedre med dem 🙂 Ej, hvor spændende med uddannelse, og hvor sejt, du er i gang med kørekort. Spændende. Rigtig meget held og lykke med det hele, og god uge til dig. Knus

 2. 13. november 2017 / 09:16

  Det lyder til at du går en rigtig hyggelig uge i møde. Og hvor er det dog en fin guide til Stockholm, som du har lavet (:
  Min uge står på en masse arbejde. Sidste uge blev brugt på familiebesøg i Frankrig, så der er meget, der skal indhentes.

  • Katrine
   13. november 2017 / 09:34

   Ja, jeg glæder mig også til at komme lidt ud igen, efter sidste uge, hvor jeg ikke kom nogle steder pga. syg baby. Tusind tak, sødt af dig 🙂
   Ej, hvor lækkert med en tur til Frankrig, ikke dårligt at have familie der, som man kan besøge. Rigtig god uge til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.