Barselslivet når det er bedst

Hygge med mine forældre og gode venner.
William nyder sommervejret.
William hygger med farmor.

Hold nu op, hvor jeg nyder at være hjemme i Danmark, og barselslivet er uden tvivl blevet sjovere. Jeg savner selvfølgelig Hans-Kristian, som stadig er i Stockholm, men udover det, er det fantastisk at holde barsel herhjemme på Stevns.

For det første er jeg tæt på familie og veninder, og det er skønt at se dem hver dag. Herudover bor jeg hos mine forældre i deres hus, og det er virkelig dejligt at have noget mere plads og at kunne være i haven er helt fantastisk. Især nu, hvor vi har haft nogle fine solskinsdage. William sover også meget bedre udenfor, og det giver mig mere mig-tid, at han kan stå i haven og sove.

Det er skønt at se, hvor glad W er for de sociale stunder, som vi har med familie og venner, og han er uden tvivl en selskabspapegøje. Jeg nyder, at her er flere hænder til at tage sig af ham, og det er så hyggeligt at se, hvor godt han har det med sine fire fantastiske bedsteforældre.

Jeg har også fået mere tid til motion, og har været på min første løbetur, siden jeg blev gravid samt en tur i svømmehallen. Puha, hvor tager en graviditet og fødsel hårdt på en, og jeg tror aldrig, jeg har været i så dårlig form før, men det er rart, at jeg endelig er kommet i gang med træningen igen.

Jeg må indrømme, at det ind imellem er nogle lange dage oppe i Stockholm, når Hans-Kristian er på arbejde, og det er noget helt andet at være på barsel nu, hvor jeg har mit netværk omkring mig. Det er virkelig hyggeligt, og jeg nyder det helt vildt 🙂 Og så har det også fået mig til at drømme endnu mere om hus og have 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.