Møde med Saint Tropez i nyt outfit

I torsdags var jeg til møde med Saint Tropez sammen med de andre bloggere. Vi mødtes på Café Den Blå Hund på Frederiksberg, og jeg startede selvfølgelig med at vælte et helt glas vand udover en andens iPhone og notesbog. Flot, Katrine, rigtig flot!

Læs også: Mig og min mor om at være klodset

saint tropez bloggere

Nå, men det var rigtig hyggeligt at møde de andre piger. Jeg kender Isabella i forvejen, men det var første gang, at jeg mødte de andre bloggere, og det var virkelig en fornøjelse at møde dem. Det føltes næsten som om vi kendte hinanden i forvejen, fordi vi har fulgt så meget med på hinandens blogge. De er alle superdygtige, søde og inspirerende, og jeg synes, at du skal tjekke dem ud på Saint Tropez-bloggen her.

???????????????????????????????Mit outfit: Ny nederdel, ny T-shirt og jakke fra Saint Tropez.

Vi snakkede om, hvordan det går, og lagde planer for bloggens fremtid, og så snakkede vi selvfølgelig også om det fine tøj fra Saint Tropez, som vi alle troppede op i, og som du kan se havde Isabella og jeg påført os den samme jakke, dog i forskellige farver 🙂

saint-tropez-isabella-katrine

Efter mødet blev Isabella (isa-tankestreg.dk) og jeg på caféen og tog lidt aftensmad, inden vi skulle til forpremiere hos Nordisk Film på filmen “En chance til” af Susanne Bier, som vi var så heldige at møde, men det kan du snart læse meget mere om her på bloggen.

cafe-den-blaa-hund

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.