Max-test, fars fødselsdag og tøsemiddag


Onsdag formiddag skulle min iltoptagelse måles, så der skulle gives fuldt gas på løbebåndet i FitnessDK, hvor jeg fik lavet det, der hedder en VO2 Max-test. Herudover fik jeg også målt bmi og fedtprocent, og alle tallene så heldigvis fine ud. 

Jeg kæmper på løbebåndet

Onsdag aften var jeg til min fars fødselsdag, da han fyldte 51 år. Den stod på lækker mad, og især ris a la mande var populær!

ris a la mande


Torsdag efter arbejde stod den på tøsemiddag med nogle af mine kollegaer, hvor vi fik tre-retters middag på Madklubben på Vesterbro. Jeg fik røget laks, andelår og æblekompot, og det smagte fantastisk!

Madklubben, Vesterbro, mad, middag,

Efter den skønne middag var vi på den hyggelige bar, Lidkoeb. Det var første gang, jeg var der, men ikke sidste. Det var virkelig en hyggelig bar med skønne drinks!

lidkoeb, bar, vesterbro, drinks, cocktail, byen, fest
Drinks på Lidkoeb på Vesterbro


Nu står den på weekendhygge, da min kæreste kommer en smuttur hjem fra Birmingham.


Læs også: Skøn weekendtur i Birmingham

Rigtig god weekend out there 🙂 Følg mig på Instagram og Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.