Synligt resultat efter 6 Beauty Angel behandlinger

Som du måske allerede har læst her på bloggen, så er jeg i gang med en Beauty Angel-behandling hos Mirage Spa for at komme min urene hud til livs. Beauty Angel er en behandling med Nær-infrarødt lys, der trænger ind i huden og stimulerer produktionen af collagen, elastin og hyaluron, som kan hjælpe mod ar, rynker, urenheder, strækmærker m.m. Jeg er halvvejs i min behandling, og der er allerede synlige resultater.

Indlægget er sponsoreret af Beauty Angel.

Bedøm selv forskellen på billederne her:

Før første behandling
Efter sjette behandling.

Jeg var ret skeptisk, inden jeg gik i gang, for hvordan kan lyserødt lys hjælpe på uren hud? Men det har faktisk hjulpet! Min hud er blevet mindre tør og mere ensartet, og så er urenhederne begyndt at forsvinde. Det er så fantastisk!

Udover at teste det, har jeg også snakket med Jacob Høffner, der er en af stifterne af Beauty Angel, og jeg er blevet en del klogere. Se spørgsmål og svar med Jacob her:

Hvordan fik du ideén til at starte Beauty Angel i Danmark?
– Jeg har hele mit liv arbejdet med lys, og på et kursus i Tyskland, så jeg en prototype på Beauty Angel lyset, og så valgte min kompagnon, Jens, og jeg at blive selvstændige. Vi startede med at få lavet en maskine, som vi kunne bruge til test, og gik så i gang med at teste 50 personer. Resultaterne var helt sindsyge, og ar og pletter forsvandt fra testpersonerne. Herefter troede vi så meget på det, at vi satsede alt, hvad vi ejede og bestilte fem maskiner. Pludselig gik det hurtigt, og vi kom ind i mange klinikker, og på mandag den 1. december har Beauty Angel fire års fødselsdag.

Hvad gør man, for at vedligeholde resultatet, når man har opnået den ønskede virkning?
– Når du starter på Beauty Angel behandlingen skal du have lyset to-tre gange om ugen, men når først det ønskede resultat er opnået, kan man vedligholde det med to-tre gange om måneden.

Kan man være helt sikker på, at der er ikke er noget farligt ved lyset?
– Der er forsket meget på området, og vi har lægevidenskabens ord for, at der ikke er noget farligt ved det. Man behøver heller ikke at have beskyttende briller på.

Har lyset kun virkning på hud, eller har det andre positive effekter?
– Jeg har hørt fra flere kunder, at det hjælper mod vinter-træthed, og så er der flere gigt patienter og folk med psoriasis, der har haft god effekt.

Er der noget man kan gøre for at få en bedre virkning af lyset?
– Vi sælger nogle cremer, som optager lyset bedre, og man kan opnå 10-15 procent bedre effekt med disse.

Hvor mange behandlinger skal man have for at opnå forbedringer?
– Det er svært at sige, da det er meget forskelligt fra person til person.

Vil du vide mere om Beauty Angel, så besøg beauty-angel.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.