10 uger til termin og langt ned til fødderne

10_uger_til_termin_og_langt_ned_til_foedderne
Wow, i dag er der præcis 10 uger til fredag den 13. januar, hvor jeg har termin. Det er altså kun 70 dage! Jeg ved godt, at chancerne for, at fødslen lige falder den dag, er ret små, men det ville nu være meget sjovt, hvis det skete. Både HK og jeg har nemlig fødselsdag den 13. 🙂

Selvom jeg bliver større og større, og mere og mere besværet, så synes jeg egentlig, at jeg er ved at forene mig meget godt med at være gravid. Det er som om, jeg er ved at vænne mig til det, så selvom jeg stadig ikke nyder det, og selvom jeg har svært ved at sove, så synes jeg egentlig, at jeg er inde i en meget god gravid-periode. Måske er det fordi, det er blevet vinter, og jeg har en god undskyldning for at blive inde i varmen og slappe af, når jeg ikke arbejder? 😉

Jeg må dog godt nok erkende, at der er ved at være langt ned til fødderne. Smidig har jeg aldrig været, og det krævede en del yogatimer, før det lykkedes mig at nå mine egne tæer, men den tid er altså forbi. Og jeg må sige, at det bliver mere og mere udfordrende at tage strømper på om morgenen, og så er 10 uger jo pludselig lang tid 🙂

Når jeg er herhjemme, kan jeg heldigvis bare hoppe i min Muttis hjemmefiltede futter. Det gør situationen lidt mere overskuelig 😀
10_uger_til_termin_og_langt_ned_til_foedderne_sutsko

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.