Venindehygge i Sofia

venindehygge_mulle

Fra onsdag til mandag havde jeg besøg af min veninde, Mulle. Hvor heldig har man lov at være! Hold op, hvor er jeg bare taknemmelig for de skønne veninder, jeg har mig. Det har virkelig været fantastisk med fem dages venindehygge. Jeg nød det rigtig meget, men synes dog, at tiden gik alt for stærkt.

Vi nåede dog en masse, og fik både shoppet, kørt gokart, spist lækker mad, været på sightseeing, til søndags-brunch på Hilton, i biffen to gange, i byen, en tur i poolen og til valgfest på Den Danske Ambassade. Jeg har samlet lidt billeder fra de hyggelige dage her:

venindehygge_mulle2

venindehygge_mulle3

venindehygge_mulle4

♡ Katrine

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.