Er det mon mig på flaskeautomaten?


Haha! Det her er virkelig et underligt blogindlæg, så er du advaret, inden du læser videre. Men jeg synes simpelthen, at det er så sjovt og underligt, at jeg bliver nødt til at dele det med jer.

Det forholder sig sådan, at jeg har opdaget, at jeg ligner den animerede pige på flaskeautomaterne så meget, at jeg nærmest tror, at jeg har stået model uden at vide det. 

Min kæreste og jeg har flere gange snakket om det, når vi har været nede med pant, det var dog gået lidt i glemmebogen, men forleden da jeg var nede med tomme flasker, undrede jeg mig endnu en gang over det. Jeg tog derfor et billede af “pigen”, som jeg så har vist til familie og venner, og der er enighed om, at det ligner mig meget.  

Da jeg opdagede det første gang for et par år siden i Rema1000 i Ølby, havde jeg samme jakke på som den animerede pige. og kropsbygningen, hudfarven og håret matchede også. Selvfølgelig er der mange andre derude med brunt hår og grå jakke, men især krumningen på ryggen ligner mig helt vildt. Jeg har nemlig det, der hedder en Scheurmann i ryggen, hvilket vil sige, at nogle af mine ryghvirvler er kileformede, og derfor er jeg lidt rundrygget. 

Jeg kan godt forstå, hvis du synes, jeg er lidt skør efter at have læst dette, men jeg synes altså, det er ret sjovt, at pigen på flaskeautomaten ligner mig så meget, at man faktisk skulle tro, at det var mig, der var blevet animeret. Måske har jeg en kloning et sted?  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.