Til jobsamtale i Sofia

jobsamtale
Forleden dag kom jeg tilfældigvis i kontakt med to danske fyre på Facebook, som har en it-virksomhed i Sofia. Og heldigt for mig, så ville de gerne mødes til en snak om et fremtidigt samarbejde. Wuhuuu!

Derfor har jeg her til morgen været til jobsamtale, og jeg synes, at det gik rigtig godt. Det virker til at være en spændende virksomhed og en spændende stilling, som de kan tilbyde mig. Så nu glæder jeg mig bare til at høre fra dem i næste uge. 🙂

Selvom jeg hygger mig med at gå hjemme hernede, så kunne det altså være virkelig fedt at få et job, hvor jeg kan skabe mig et større netværk, bruge min viden, blive udfordret og lære en masse nye ting. Samtidig virker det til at være et job, der passer godt til mine interesser, so what’s not to like.

To be continued….

♡ Katrine

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.