Man skal huske at kærestehygge

Mums, Hans-Kristian serverede denne lækre pastaret forleden.

Det kan være svært at finde tiden og overskuddet til kærestehygge, når man er nybagte forældre, men jeg tror virkelig, at det er vigtigt, at man prøver at prioritere kærestetid, så det hele ikke kun drejer sig om bleer og babysnak.

Jeg skal lige vænne mig til, at William pludselig tager en masse af den tid, som jeg ellers ville have brugt med Hans-Kristian. Hans-Kristian og jeg er vant til at tilbringe meget tid sammen, og det gør vi selvfølgelig også stadigvæk, men Williams behov kommer selvfølgelig i første række, hvilket resulterer i, at der er mindre tid til at kysse på hans far.

Jeg elsker, at vi alle tre er en lille familie, men kærestetiden skal prioriteres, og jeg nyder derfor de øjeblikke, hvor HK og jeg har tid til bare at være os, som forleden, hvor der var mulighed for en kort lille date night. Mens William sov serverede HK en lækker hjemmelavet pastaret og et lille glas rødvin, og selvom vores “date night” varede ganske kort, da William vågnede, og var sulten, var det et af de der små særlige øjeblikke, som er så vigtige at nyde i den travle hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.