Den første måned som ny familie


I går var det en måned siden, at William kom til verden, og tiden er virkelig bare fløjet afsted. I vores første måned som ny familie har der været fart over feltet med blandt andet besøg af familien i julen samt flytning til vores nye lejlighed. Det har til tider været lige lovlig hektisk, men heldigvis har William den sejeste far, der har rendt rundt og fået alt til at gå op i en højere enhed, mens jeg har koncentreret mig om at amme og skifte bleer 🙂

Rollen som mor er faldet mig ret naturligt, og heldigvis er William for det meste en nem og tilfreds baby, så det har egentlig ikke været en særlig stor omvæltning at blive mor. Selvfølgelig har jeg lige skulle finde mig tilrette i den nye rolle, og jeg bliver da også udfordret og lærer nye ting hver dag.

Det sværeste er, at jeg ikke længere kan planlægge tingene, som jeg plejer. Det er virkelig svært at nå noget til et bestemt klokkeslæt, og alting tager ofte længere tid, end jeg lige havde regnet med. Så at have aftensmaden klar til spisetid, nå i vaskekælderen inden for den bookede tid eller møde op hos lægen til aftalt tidspunkt kan være lidt af en udfordring, når man har en lille sulten baby.

Om jeg nogensinde vænner mig til at være hjemmegående husmor, ved jeg ikke, men der bages da både boller og eksperimenteres med ny mad i det lille hjem. Og vigtigst af alt, så elsker jeg vores nye lille familie, og synes, det er vildt fantastisk, at HK og jeg nu er far og mor. Dagene kan dog godt blive lidt ensomme heroppe i Stockholm, og det kan godt mærkes, at jeg ikke har familie og venner rundt om hjørnet. Jeg priser mig derfor lykkelig for nutidens teknologi, som gør det hele lidt nemmere, når Danmark føles langt væk.

♡ Katrine

4 Comments

 1. 18. januar 2017 / 08:59

  Hej Katrine,
  Herligt at følge dit/jeres liv som ny familie. Jeg står selv i samme situation og om 2-3 uger kommer Nr 2 🙂 (jeg blogger selv på martinhansjensen.dk. Ja ens verden vendes fuldstændig på hovedet når der kommer en lille ny i familien. Du skriver du ikke kan planlægge tingene som du plejer, og det kan jeg godt følge, men jeg tænker at planlægning stadigvæk er et nøgleord som familie. Hvis ikke vi havde fuldstændig styr på planlægningen og rutinerne i vores dagligdag, ja så ville vi simpelthen ikke fungere.

  KH
  Martin 🙂

  • Katrine
   18. januar 2017 / 13:06

   Hej Martin. Tak for din besked, og tillykke med jeres familieforøgelse lige om lidt. Cool blog du har! (Har du tjekket mit blogfællesskab Bloggers By Heart ud?)
   Ja, jeg er helt enig i, at det er godt at planlægge tingene, men det kan være lidt svært med sådan en lille mand, da vi ikke helt har fundet en rytme endnu 🙂
   Glæder mig til at følge med på din blog fremover.
   – Katrine

 2. 18. januar 2017 / 11:49

  Sikke en hyggelig update – dejligt, at han trives (: Og skøn ser han jo ud.

  – A

  • Katrine
   18. januar 2017 / 13:02

   Tusind tak, A 🙂 Ja, det er virkelig dejligt.
   God dag til dig.
   – K

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.