Ferien der gik for hurtigt

IMG_1684Gensynsglæde i Sofia lufthavn.

Så er ferien ved at være slut, og jeg vinkede farvel til mine forældre i Sofia lufthavn i går. Jeg synes lige, at jeg har været derude for at hente dem, men en uge går jo også hurtigt i godt selskab. Det var hårdt at tage afsked, men jeg glæder mig dog over, hvor fantastisk en uge, det har været.

Ferien startede med en weekendtur til Bansko, som du kan læse om her, og ellers har vi leget turister i Sofia, hygget, grint, spist alt for meget, spillet kort og meget mere. Jeg har samlet et lille udpluk af billeder, fra ugen der gik, her.

IMG_0415
Mine forældre på gågaden Vitosha Street i Sofia.

IMG_0428
Nyder min bulgarske yndlingsøl, Zagorka, på en fortovscafé på Vitosha Street.

IMG_0432
Elsker dette fine teater i Sofia, der ligger i en hyggelig park.

IMG_0448
Min far tager et billede af den russiske kirke.

IMG_1736
Min mors fødselsdag blev fejret med morgenbord.

IMG_1098
Efterfulgt af en tur til frisør. 

IMG_0468
Og den sluttede af på en hyggelig bulgarsk restaurant.

IMG_0473
Fødselsdagsmiddagen bestod af masser af kød.

IMG_0495
Gåtur i Park Borisova Gradina.

IMG_0542
Mine forældre og jeg i Kambanite Park.

IMG_0649
Udsigt udover Sofia by.

IMG_0615
Bojana kirke, der er på Unescos Verdensarvsliste. 

IMG_1314
Min far og jeg ved Bojana kirke.

IMG_1802
Vi var også ud at give den gas på en gokartbane – her er min seje Mutti. 

IMG_0571
Den bedste pizza i Sofia på restaurant Victoria.

Som du kan se på billederne, så nåede vi at opleve en masse, og det var sjovt at være guide for mine forældre, og samtidig se steder i Sofia, som jeg ikke selv havde set før. Det er nu en dejlig by på mange måder.

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.