Lejlighedskiggeri og øv dage

sushi

Ahmen for helvete! Undskyld sproget, men jeg magter ikke mere bulgarsk bøvl… Jeg bliver så træt! Jeg har en mega øv dag, selvom jeg prøver at være positiv, men de sidste par dage er altså bare ikke gået min vej, og jeg har det som om, mit hoved er ved at eksplodere.

Som jeg skrev om i går, så opdagede vi i søndags, at der var skimmelsvamp i vores soveværelse. Jeg får stadig opkastfornemmelse ved tanken. Eew! Nå men altså, det er ikke bare lige noget, man fjerner, for det kommer fra selve væggen, ja faktisk fra kælderen under vores lejlighed. Så da der i går blev sendt en rengøringsdame fra udlejeren, der kun ankom med en skumspray (Vanish-agtig ting), og begyndte at sprøjte på væggen, og derefter gik ud på vores badeværelse for at hente toiletpapir, hun kunne tørre det væk med, fik jeg nok! Jeg gav hende en spand og en klud, og hun fik da også fjernet det værste, men det er jo kun en midlertidig løsning. Derfor jeg nu gået i gang med at finde en anden lejlighed til os.

Jeg gider ikke at bøvle med skimmelsvamp, der kommer helt nede fra kælderen og en udlejer, der ikke fatter alvoren i det. Og selvom jeg heller ikke magter bøvlet med at skulle finde en anden lejlighed, kun to og en halv måned efter vi flyttede ind i denne, så tror jeg altså, at det er nemmere, end at få bugt med svampen. Så lejlighedkiggeriet er hermed gået i gang igen.

Ikke så Happy sushi…
Så sød en kæreste som han er, inviterede Hans-Kristian mig på Happy Sushi i går aftes, så jeg kunne komme i lidt bedre humør. Det hjalp da også allerede, da vi satte os ud i bilen, og var på vej. Vi bestilte en menu med masser af ruller, og jeg havde sushi-stjerner i øjnene. Desværre blev vi meget skuffede, da vi smagte det første stykke. Det viste sig nemlig, at den Philadelphia menu, vi havde bestilt, betød, at der var Philadelphia ost i alle stykkerne. Vi troede jo bare, det var et fancy navn, ligesom en California roll, men nej. Så her er lige et lille råd, med mindre du er meget meget glad for Philadelphia ost, kan det ikke anbefales at bestille den slags sushi…

Ahh, det hjalp helt at få “sagt” det højt, og jeg er sikker på, at det bliver min dag i morgen med masser af tilbud på lækre lejligheder! Kryds lige fingre for os, ik?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.