Kbh – Sofia: En tårevædet afsked

bog poppys

I går var dagen kommet, hvor kufferten skulle lukkes, og afskeden med Danmark skulle tages. Sommerfuglene lavede turbulens i min mave hele formiddagen, og jeg kunne tydeligt mærke, at jeg var påvirket af alt det, der skulle ske. Det blev da også en tårevædet afsked, da jeg skulle sige på gensyn til familie og venner, og det var især hårdt, at se min familie være så ked af det. Heldigvis havde jeg tre skønne veninder med mig i lufthavnen, som fik sendt mig godt afsted, og da først flyet lettede fra Københavns Lufthavn, forsvandt tårerne, og jeg kiggede fremad mod mine nye eventyr i Sofia med Hans-Kristian.

Min første dag i Sofia er i fuld gang, og Hans-Kristian og jeg har været afsted for at melde mig ind på et jobcenter i Bulgarien, da jeg er berettiget til at få danske dagpenge i tre måneder hernede. Det lykkedes desværre ikke i dag, men efter nu at have været i kontakt med den danske ambassade i Bulgarien har jeg fået den rigtige adresse til jobcentret. Næste udfordring er dog, at de kun kan hjælpe mig, hvis jeg har en med, der kan bulgarsk. Mon jeg kan skaffe en tolk?

Planen med afslapning, spa-behandlinger og en tur i biffen må altså vente lidt endnu. Der er ellers premiere på en ny adventurefilm i dag, der hedder “Seventh Son” med blandt andre Julianne Moore, Kit Harrington og Alicia Vikander, som jeg godt kunne tænke mig at se. Jeg elsker fantasyfilm og eventyr, men jeg ved faktisk ikke en gang, om den kan ses i Bulgarien, og om man overhovedet kan se film på engelsk her i Sofia????? Gud, hvor kommer jeg til at savne at gå i biffen i Danmark. 🙂

Se en trailer til “Seventh Son” her:

Læs også: Venindeafsked og en kikset flytning

Sponsoreret indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.