Sommer uden alkohol


Det lyder måske lidt kedeligt, og det bliver højst sandsynligt også svært at holde, men de næste to måneder vil jeg gøre alt for ikke at indtage søde cocktails og kølige fadøl, lige meget hvor fristende det så end måtte være. Jeg har jo som tidligere fortalt meldt mig til svømmedistancen på en iron man, hvilket er 3,8 km., som skal svømmes på Amager Strand den 18. august. Det nærmer sig med hastige skridt, og det er derfor på tide, at jeg får trænet igennen og kommer i superform, og derfor bliver alkoholen lagt på hylden. 


For et stykke tid siden lovede jeg mig selv, at når jeg blev student, så skulle det selvfølgelig fejres, og det blev det i onsdags med både fadøl og champagne, og herefter skulle det så være slut med alkohol og usunde sager. 

Det blev dog lige udskudt en ekstra dag, da min kærestes 25 års fødselsdag blev fejret i torsdag med brunch inkl. amerikanske pandekager på Café Nørreport og grillmad og rosé til aften. I går startede den sunde livsstil så med en times stram op og sund og proteinrig aftensmad, og nu håber jeg bare, at jeg er sej nok til at holde det. Nu vil jeg i hvert fald smutte i DGI-byen og svømme.

brunch, amerikanske pandekager, æg, bacon, morgenmad, frugt, cafe nørreport, københavn

God lørdag til jer alle, hvis I skal feste, så snup en ekstra drink for mig 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.