Blogevent på det cool Generator Hostel

generator hostel
Udefra ligner det ikke noget særligt, men når man træder ind på Generator Hostel, bliver man overrasket over den fede indretning og den hyggelige bar, der blandt andet serverer skønne cosmopolitans. Miljøet er ungt og hipt, og udover at man selvfølgelig kan overnatte der, så byder stedet også på fede events.

I torsdags var jeg inviteret til et spændende blogevent på Generator Hostel, der handlede om, hvordan man kan tjene penge på at blogge og samtidig være troværdig. Det er en ret interessant debat faktisk, og personligt ser jeg ikke noget problem i, at man tjener penge på at blogge, så længe man oplyser sine læsere om, hvornår der er tale om reklame eller ej. Og så synes jeg personligt heller ikke, at det skal være penge, der driver værket, men lysten og passionen for at fortælle, inspirere og dele ud af sig selv.

Mine to co-bloggers Isa-tankestreg.dk og cphblonde.com fortalte om deres tilgang til blogging, og hvad de gør for at tjene penge på deres blogs og samtidig forblive troværdige, og nogle af de vigtigste ting er helt klart, at man har sig selv med i det, man gør, og at man er ærlig. Mediebureauet Be On holdte også et oplæg om, hvordan man kan tjene penge som blogger hos dem ved at skrive spændende blogindlæg om forskellige kampagner. Det kan du læse mere om her >

Jeg skal undervise i at blogge
Som tidligere nævnt, så skal jeg undervise i at blogge, og give tips og tricks til de sociale medier på et gratis blogkursus. Det finder sted på tirsdag også på Generator Hostel, og jeg glæder mig helt vildt meget til at dele ud af min viden. Forhåbentlig kan jeg lære nogle ting fra mig, som andre bloggere kan få glæde af. Jeg er virkelig spændt, og jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke var nervøs. Jeg har heldigvis min rutinerede veninde og blogunderviser, Isa-tankestreg, ved min side, så kan det ikke gå helt galt. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.