Har jeg en lærer gemt i maven?

Isabella er klar til at undervise :)
Isabella er klar til at undervise 🙂 

Wuhuu! Hvor er det bare en fed fornemmelse at lære fra sig. Hvis du ikke allerede har prøvet det, kan jeg godt anbefale dig at kaste dig ud i det. I tirsdags underviste jeg på mit første blogkursus, og jeg var helt høj bagefter. Det var så sjovt og lærerigt at undervise andre bloginteresserede, og jeg kunne godt gå hen og blive helt afhængig af det.

Jeg underviste sammen med min veninde, den dygtige blogger Isa-tankestreg.dk, på Generator Hostel i København, som har superfede kursusfaciliteter og et servicemindet crew.

Vi lærte blandt andet fra os omkring det at komme i gang med at blogge, sociale medier, SEO og sponsorerede indlæg. Jeg synes, Isabella og jeg supplerede hinanden rigtig godt, og jeg håber, at vi kan lave mange flere blogkurser sammen i fremtiden. Det SKAL vi!

Da jeg nu er så vild med at lære fra mig, må du endelig sige til, hvis du ønsker at starte en blog op, og har nogle spørgsmål. Så er jeg altid til tjeneste 🙂

2 Comments

 1. 23. januar 2015 / 09:36

  Jeg synes både Isabellas Tankestreg og dig er to super gode bloggere! 🙂

  Jeg er bare ikke specielt god til at opdatere min egen blog, ha ha!
  Jeg er nok bedre til at læse andres blogs.

  God weekend.

  • admin
   23. januar 2015 / 12:42

   Hej Amalie.
   Tusind tak for din søde besked. Jeg er rigtig glad for at høre, at du kan lide vores blogge 🙂
   Et lille tip, hvis du gerne vil blogge mere, er at skrive dine tanker ned, og så kan du evt. en gang om ugen læse dem igennem og se, om der er noget, der kan bruges til et indlæg. Men hey, du skal jo også kun blogge, hvis du har lyst. Nogle gange vil jeg også hellere læse blogs end selv at skrive. 🙂
   Tak fordi, du læser med her <3
   Knus Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.