Jeg stopper i Bloggers By Heart

Alle eventyr har en slutning, og nu er mit eventyr hos Bloggers By Heart forbi.

Jeg startede blogfællesskabet Bloggers By Heart for fire år siden, og det har været en fantastisk rejse. Det har været lærerigt, udfordrende og sjovt, og jeg er så glad for, at jeg tog springet dengang. Jeg har lært så meget, og jeg har lært en masse fantastiske mennesker at kende. Jeg har lagt sindssyg mange timer og kræfter i projektet, og jeg er stolt af der, hvor Bloggers By Heart er i dag.

Læs også: Mit vildeste projekt som selvstændig – Bloggers By Heart

Men nu skal jeg prøve kræfter med noget nyt. Til juli overdrager jeg derfor min andel af virksomheden til Lise Sommerlund, som har været medejer det sidste halvandet år. Hun kører fællesskabet videre, hvilket jeg er helt tryg ved.

Bloggers By Heart er et fantastisk fællesskab med søde og dygtige bloggere, og jeg fortsætter derfor også med at være medlem.

Hvorfor stopper du?

Jeg har i løbet af de sidste par måneder tænkt meget over fremtiden. Og selvom jeg elsker at arbejde med bloggerne i Bloggers By Heart, så vil jeg gerne stoppe, mens legen er god. Jeg har givet rigtig meget af mig selv, og jeg føler, at jeg har lagt de kræfter i projektet, som jeg kan lige nu.

Da jeg startede Bloggers By Heart, havde jeg ikke i min vildeste fantasi regnet med, at vi ville være der, hvor vi er i dag. Jeg har opnået min drøm om at opbygge et professionelt blogfællesskab, og jeg er stolt af det fællesskab, jeg har været med til at skabe.

Så jeg føler min tid er kommet til at kaste mig ud i noget andet, prøve kræfter med noget nyt og få nye udfordringer.

Hvad skal du så nu?

Jeg ved endnu ikke, hvad jeg skal fremover, og det er både skræmmende og mærkeligt at lukke den her dør. Men når en dør lukkes, åbnes der altid nye. Jeg fortsætter som selvstændig samtidig med, at jeg er på barsel. Og hvad jeg så skal bagefter min barsel, ved jeg ikke. Det må tiden vise.

En ting er dog sikkert – jeg vil beskæftige mig med noget, jeg brænder for, ligesom jeg har gjort med Bloggers By Heart. Når man arbejder med sin hobby, føles det nemlig ikke som arbejde 😉

 

Stort tak til alle jer, der har været med på Bloggers By Hearts rejse. Det har været fantastiske fire år!

2 Comments

 1. 26. maj 2020 / 21:17

  Tak for alle de kræfter, du har lagt i fællesskabet! Du er en gave, og når du nu midt i succes alligevel tør at stoppe op og mærke efter, hvad der er rigtigt for dig, er du også en stor og vigtig inspiration og påmindelse, som samfundet har brug for.

  God vind videre!
  Smil til dig!
  Laura //LMinside<3

  • Katrine
   Forfatter
   27. maj 2020 / 09:04

   Hvor er du sød, Laura. Tusind tak for de pæne ord <3
   Tak fordi, du har været en del af rejsen 🙂
   Alt det bedste til dig!
   Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.