Jeg er stolt af at kunne præsentere blogguides.dk – Hjælp til din blog

blogguides - hjælp til din blog
Som jeg har teaset for her på bloggen, så har jeg over de sidste par måneder arbejdet på et nyt projekt sammen med lisesommerlund.dk.

Projektet hedder blogguides.dk, og er en hjemmeside med tips og tricks til blogging. Lises og mit mål med blogguides.dk er at guide dig til en professionel blog, og siden er fuld af gode og brugervenlige guides til dig som blogger, eller gerne vil i gang med at blogge.

Vi gik live med siden i fredags den 1. juni, og der er allerede en masse indhold derinde. Læs f.eks. vores GDPR-guide, vores guide til at tjene penge på din blog eller til at starte din egen blog, hvis du er nybegynder. Du kan også få vores e-bog “Find din niche – og få en professionel blog” ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her!

Søsterside til Bloggers By Heart

Udover Blogguides har Lise og jeg også blogfællesskabet Bloggers By Heart, hvor vi støtter og hjælper bloggere, der har deres egen blog på wordpress.org. Bloggersbyheart.dk er stedet, hvor vores blogfællesskab lever, og blogguides.dk er oprettet som en søsterside med alverdens gode råd til bloggere. Savner du at være en del af et fællesskab med andre bloggere, du kan netværke og sparre med, så læs mere på bloggersbyheart.dk.

Læs også: Mit vildeste projekt som selvstændig – Bloggers By Heart Premium

Tak til dig, der læser med

Uden dig var blogguides.dk ikke blevet til noget. Jeg har gennem de sidste par år delt indhold om blogging på min egen blog, og fordi I læsere har taget så godt imod det, er jeg blevet bekræftet i, at jeg skulle gøre mere ud af lige netop det.

Derfor har jeg sammen med Lise dedikeret en hel hjemmeside kun til blogging, så tusind tak, fordi du har støttet op om mit indhold. Jeg glæder mig til at hjælpe dig endnu mere med din blog fremover, og jeg håber, at du har lyst til at kigge med på blogguides.dk 🙂

Her på domænet kommer jeg fortsat til at blogge, og du kan læse om gode oplevelser for mødre og børn samt livet som iværksætter.

Opt In Image
Rejsetips til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du rejsetips, gode råd og nyheder direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.