En sjov libanesisk date night på OCCO i Malmø

Det er sjældent, Hans-Kristian og jeg har en aften, nat og morgen for os selv, så når det en sjælden gang imellem sker, så er det om at nyde det! Derfor besluttede vi os for at tage ud og spise på en god restaurant sidste fredag, mens William blev passet hos sine bedsteforældre.

En lækker libanesisk middag

Vi har endnu ikke været på så mange spisesteder i Malmø, men havde på forhånd hørt godt om restaurant OCCO fra to venner, så det var jo oplagt at følge deres råd. Og sikke et held! Vi havde en rigtig sjov aften med gode drinks, lækker libanesisk mad, mavedans og kys.

Vi startede med en drink, mens vi besluttede os for, hvad vi ville have at spise. Det var et let valg. På menukortet er der tre menuer, du kan vælge imellem, og vi valgte deres grillmenu samt en libanesisk øl.

Mens vi sad og spiste, kom der en mavedanser og optrådte, og der var generelt en god stemning og en hyggelig atmosfære på restauranten – selv toilettet var et besøg værd. Det var virkelig en god oplevelse, og kan helt sikkert anbefales, hvis du en dag besøger Malmø.

Læs også: Rejseguide til Malmø – Gode oplevelser for hele familien

Artiskok til forret

Første ret var en artiskok med en form for dressing på. Vi havde aldrig prøvet at få serveret artiskok på denne måde før, og var glade for, at tjeneren lige forklarede os, hvordan sådan en skal spises. Man spiser med fingrene, og starter med de inderste blade, og spiser den bløde del af bladet, som automatisk “knækker” af. Lidt svært at forklare, men meget simpelt at spise, og det smagte godt.

Libanesisk mad, der mætter

Herefter kom der en tallerken til os hver med forskellige retter på samt skåle med en masse lækre dressinger. Blandt andet hummus, kartofler, salat og ost. Maden mindede os om den lækre tyrkiske mad, vi fik på en af vores yndlingsrestauranter, dengang vi boede i Sofia. Mums!

Efter at have smæsket os i alt dette meget smagfulde mad var vi allerede godt fyldt op, men der kom altså også et fad ind med grillmad. Puha, hvor blev vi mætte, og i stedet for at bestille dessert valgte vi en godnatdrink. Det er vildt, hvordan to drinks og en øl pludselig føles af meget, når man næsten aldrig indtager alkohol mere. Jeg var i hvert fald i et godt humør, og var glad for, at vi tog en Uber hjem 😉

Stedet er populært, og du skal derfor huske at booke bord for at være sikker på at få en plads. Det gøres her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.