Nu som bestyrelsesmedlem i bloggruppe hos Dansk Journalistforbund

Bestyrelsesmedlem i bloggruppe hos Dansk Journalistforbund

Hvis der er noget, jeg elsker, så er det blogging. Jeg elsker at lave blogs, skrive blogindlæg, være til blogevents, læse blogs og blive klogere inden for blogverdenen. Jeg har arbejdet med bloggere og blogging i mange år, og er medejer af blogfællesskabet Bloggers By Heart. Et fællesskab jeg startede tilbage i sommeren 2016, og som i dag er et professionelt netværk med over 50 bloggere.

Bestyrelsesmedlem i “Foreningen for Influenter og Bloggere”

Der er ingen tvivl om, at blogging er min passion, og at det fylder en stor del af mit liv. Derfor var det heller ikke svært at sige ja, da jeg sidste år blev spurgt, om jeg ville hjælpe til med bestyrelsesarbejdet i “Foreningen for Influenter og Bloggere” hos Dansk Journalistforbund.

Det er blevet til et par bestyrelsesmøder og et delegeret møde i Kolding, og det har været så spændende og lærerigt. Så til generalforsamlingen forleden valgte jeg at stille op som bestyrelsesmedlem i håb om at kunne fortsætte med bestyrelsesarbejdet. Jeg kunne ikke selv deltage pga. Emily, men blev heldigvis valgt ind, hvilket jeg er så glad for!

Et stærkt hold

Det betyder, at jeg kommer til at arbejde endnu mere med min passion, men det fedeste er de dygtige og seje mennesker, jeg skal være sammen med. Fem erfarne kvinder og en mand i bestyrelsen samt alle de dygtige influenter.

Bestyrelsen består af formand Lisbeth Kiel, næstformand Dorte Bak samt Frejamay November, Nana Voxtrup, Toke Thrane-Hanghøj og Cecilia Fahlström.

Hvad går det ud på?

Influencerbranchen er i rivende udvikling, og har forandret sig markant over de sidste år. Samtidig er branchen så ny, at den kan være svær at navigere i, og derfor er der virkelig brug for en forening, der kan kæmpe kampe, rådgive og løfte branchen.

Indtil videre er en stor del af arbejdet gået med et sæt etiske retningslinjer for bloggere og influenter, som ser ud til snart at være i mål. Herudover arbejdes der blandt andet for bedre arbejdsvilkår for influenter og datasikkerhed.

Læs mere om gruppen og de etiske retningslinjer her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.