Jamie Oliver-inspireret madmor


I julegave var jeg så heldig at få kogebogen “Superfood til hele familien” af Jamie Oliver. Jeg havde ønsket mig den, både fordi jeg synes, Jamie Oliver er inspirerende, og fordi jeg gerne vil blive bedre til at lave varieret og spændende hverdagsmad.

Som det er nu, har jeg omkring fem-syv retter, jeg altid laver, og det bliver hurtigt kedeligt og ensformigt i længden. Madlavning har aldrig været en af mine stærke sider, og jeg har aldrig synes, at det var specielt sjovt at lave mad. Men nu, hvor jeg er blevet mor, har jeg besluttet at øve mig og forbedre mine madlavnings-skills, så William kan vokse op med sund og god mad, som jeg også selv gjorde som barn.

I dag kastede jeg mig derfor over en rejesalat fra kogebogen, og selvom jeg afveg lidt fra den originale opskrift, smagte det helt okay, og så var det ret nemt at lave. Måske bliver 2017 året, hvor jeg lærer at elske at lave mad? Udfordringen er i hvert fald givet, og jeg vil gøre mit bedste for at blive en god madmor 😉

Rejesalat med avocado-dressing.

Har du nogle gode fif til nem, sund og spændende hverdagsmad?

♡ Katrine

4 Comments

 1. 12. januar 2017 / 16:27

  Du kom da ret godt fra start ???? Den salat ser ret lækker ud. Det kunne være jeg skulle investere i den kogebog. Jeg trænger selv til lidt inspiration til spændende hverdagsmad.

 2. 12. januar 2017 / 16:27

  Du kom da ret godt fra start ???? Den salat ser ret lækker ud. Det kunne være jeg skulle investere i den kogebog. Jeg trænger selv til lidt inspiration til spændende hverdagsmad.

 3. Katrine
  13. januar 2017 / 20:56

  Tusind tak, Malene 🙂 Den var nu også ret simpel at lave. Kogebogen har i hvert fald mange spændende opskrifter og noget for enhver smag. Det er altid dejligt med inspiration 🙂

 4. Katrine
  13. januar 2017 / 20:56

  Tusind tak, Malene 🙂 Den var nu også ret simpel at lave. Kogebogen har i hvert fald mange spændende opskrifter og noget for enhver smag. Det er altid dejligt med inspiration 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.