William fire uger og en stresset frisørtur


I dag er terminsdatoen for Williams fødsel, og samtidig dagen, hvor han fylder fire uger. Det er ret vildt, at han allerede har været her så længe, når han jo først rigtig skulle være kommet sådan cirka i dag. Heldigvis klarer han sig rigtig godt, selvom han blev født lidt for tidligt, og i dag hos sundhedsplejersken sagde vægten hele 4225 g, og han målte 53 cm. Han er ved at være en rigtig lille tyksak <3

Efter besøget hos sundhedsplejersken og en tur i supermarkedet så jeg, at der var tomt hos frisøren, og da jeg virkelig trængte til at få styr på bonghåret, prøvede jeg lykken, og heldig var jeg, for hun havde en ledig tid, og synes, at det var hyggeligt, at jeg havde barnevognen med.

Jeg prøvede virkelig at nyde det, mens hun vaskede, klippede og fønnede mit hår, hvilket jeg normalt elsker, men i dag blev jeg helt stresset og havde svært ved at slappe af, da jeg var bange for, at W ville vågne i barnevognen. Frisøren var dygtig, og gjorde sig meget umage, og det eneste, jeg kunne tænke på, var, hvornår hun dog var færdig 😀 Det gik dog rigtig fint, og W vågnede først, da vi var helt hjemme igen, og her bagefter er jeg virkelig glad for, at jeg fik ordnet håret, selvom jeg var megapresset i situationen.

At blive mor er jo helt nyt for mig, og en rolle jeg kun har haft i fire uger. Derfor bliver jeg dagligt udfordret, hvad enten det er at skulle have W med i IKEA, til frisøren eller at klippe hans negle. Men der er jo en første gang for alt, og heldigvis bliver det nemmere og nemmere, som dagene går, så selvom jeg ikke rigtig kunne nyde frisørturen i dag, så føltes det alligevel lidt som en sejr, at jeg gjorde det.

God weekend til dig, og husk at nyde hverdagens små sejre og klap dig selv på skulderen lidt oftere 🙂

♡ Katrine

2 Comments

 1. Mie
  13. januar 2017 / 22:56

  Da mine børn var små klippede jeg deres negle og hår når de sov. Det er bare så meget nemmere…

  • Katrine
   16. januar 2017 / 14:18

   Ja, det er også en god idé 🙂 Gør jeg også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.