Weekend med 30 års og barnedåb


I weekenden gik turen til Jylland for at fejre min storebrors 30 års fødselsdag samt være gudmor til min skønne niece, Silke. 

Læs også: Se min kjole

Lørdag aften stod den på fødselsdag, og det var en hyggelig aften med god mad og dejligt samvær. Jeg gav min storebror en billet til EM i herrehåndbold i Danmark, hvor ham og jeg skal ind og se Danmark-Makedonien. Selvom det først er til januar, glæder jeg mig allerede helt vildt!

Søndagen stod på barnedåb, og det var så fint at få lov til at være gudmor. Jeg er en meget heldig faster!

Silke og den stolte gudmor
Efter barndåben stod den på hjemmelavet burger og den fineste kage

Synes godt om bloggen på Facebook >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.