Tiltrængt afslapningsweekend efter tre hektiske uger


I fredags fyldte William tre uger, og i hans korte liv har han allerede oplevet en hel del. Efter de fire dage, vi var indlagt på sygehuset, stod den på juleferie med familien, og i mandags flyttede vi så ind i vores nye lejlighed. Der har været fuld fart over feltet, og da vi alle tre endte med at blive småsyge denne uge, var det tiltrængt med en afslapningsweekend.

Vi droppede derfor vores planer om en tur i IKEA, og har også udskudt rengøringen af den gamle lejlighed til næste uge. Og det viste sig at være en fantastisk beslutning, for vi har virkelig haft to skønne dage i sengen, hvor William har ligget på vores maver og imellem os, mens vi har stenet Netflix og spist hjemmebagte boller. (Få min nemme opskrift her)

Med ønsket om en god søndag aften – husk, at det er okay at lade opvasken stå og tage sig en slapper på sofaen i stedet 😉

♡ Katrine

4 Comments

 1. 8. januar 2017 / 22:06

  Det lyder så hyggeligt❤️ Jeg ved, at det er den vildeste kliché, og desuden lader det også til, at du er god til det, men NYD det for fa’en! Børn er jo den vildeste oplevelse, og jo større de bliver, desto sjovere bliver de også (synes jeg) – men den dér samhørighed med en lille, gryntende, hjælpeløs klump er bare helt unik og fantastisk! Og hvor ser han i øvrigt skøn ud????

  • Katrine
   9. januar 2017 / 09:37

   Mange tak, Line 🙂 Og ja, det skal nydes, og det forsøger jeg også, så godt jeg kan, men ja, du har helt ret i, at de bliver sjovere med alderen. Men nyder hans nuttethed nu, og at jeg kan nusse og kysse ham, så meget som jeg vil 😉
   Knus

 2. 8. januar 2017 / 22:06

  Det lyder så hyggeligt❤️ Jeg ved, at det er den vildeste kliché, og desuden lader det også til, at du er god til det, men NYD det for fa’en! Børn er jo den vildeste oplevelse, og jo større de bliver, desto sjovere bliver de også (synes jeg) – men den dér samhørighed med en lille, gryntende, hjælpeløs klump er bare helt unik og fantastisk! Og hvor ser han i øvrigt skøn ud????

  • Katrine
   9. januar 2017 / 09:37

   Mange tak, Line 🙂 Og ja, det skal nydes, og det forsøger jeg også, så godt jeg kan, men ja, du har helt ret i, at de bliver sjovere med alderen. Men nyder hans nuttethed nu, og at jeg kan nusse og kysse ham, så meget som jeg vil 😉
   Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.