Gadget anbefaling og smart selfie app

gooey cover

Har du også for korte arme, når der skal tages selfies til Instagram eller bloggen, og er du endnu ikke hoppet med på selfiestangen? Så har jeg måske en løsning til dig…

Jeg har tit udfordringer med at tage gode selfies af mig selv til bloggen og mine sociale medier, og det er jo ikke altid, at der lige er nogle, jeg kan få til at hjælpe, i nærheden. Derfor er jeg meget glad for mit nye smarte Gooey iPhone-cover, der gør det meget nemmere.

Hvad er Gooey?

Kort fortalt er Gooey et cover, der suger sig fast til alle blanke og glatte flader – spejle, glas, granit, acryl mv. ved hjælp af et vakuum-princip. På den måde kan du sætte mobilen eller iPad’en op på spejlet, køleskabet, computerskærmen, vinduet eller lignende og have hænderne frie, hvilket gør det meget nemmere både at tage selfies, FaceTime, optage en video eller se tv, mens du laver mad. Coveret ligger herudover godt i hånden, og glider ikke bare sådan ud af hånden på dig. Og så fås det i mange forskellige og fine farver til både iPhone og iPad.

Bliv klogere på Gooey coveret i videoen her:

Download app og tag selfies helt enkelt

For at tage smarte selfies med coveret, anbefaler jeg, at du downloader den gratis app CamMe. Når iPhonen så er placeret på f.eks. et spejl eller en rude, kan du ved hjælp af håndbevægelser tage billeder med CamMe. Så bliver det vist ikke lettere at tage selfies eller optage videoer af dig selv til bloggen. 🙂

Gooey selfie
Sådan gør du: Sæt din telefon med Gooey coveret op på en glat overflade f.eks. et spejl, og tag så en selfie uden hænder med app’en CamMe. Smart, ik?

Gooey coveret kan købes fra 168 kr. her >

Sponsoreret indlæg

3 Comments

 1. 3. februar 2015 / 12:54

  Super interessant! Det er da bare en genial ny musthave til min iPhone!
  Og til alle mine selfies. Slut med “fede arme” og skæve vinkler.
  Gotta love it!

  🙂

 2. admin
  4. februar 2015 / 15:07

  Helt enig, Helle 🙂 Det er så genialt, og jeg er megaglad for mit cover. Det er både perfekt til selfies, facetime, eller hvis man lige mangler et spejl. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.