10 ting til ønskelisten

Min 25 års fødselsdag nærmer sig. og jeg har altid så svært ved at finde ud af, hvad der skal skrives på ønskelisten. Derfor har jeg tænkt og tænkt, og har nu fundet frem til 10 ting, som jeg går og drømmer om.

Ur
Jeg har længe ønsket mig et ur med en guldfarvet skive og en brun læderrem, og jeg er sikker på, at dette Classic St Mawes fra Daniel Wellington vil pynte så fint på mit håndled.

ur_daniel_wellington

Brætspil
Jeg elsker at “lege” selskabslege, og er faldet over brætspillet Hint fra Bezzerwizzer, som lyder virkelig sjovt. Jeg er helt sikker på, at det vil fremkalde grineflip, når det bliver spillet med veninderne.

hint-produktfotoRGB_full-495x400

Sneakers
I’m in love med de her Nike Flyknit Lunar 3. Jeg har allerede et par flyknit, men jeg er sikker på, at mine fødder også vil elske den her nye model. De er jo perfekte til forårsgarderoben.

Nike-Flyknit_Lunar_3_-_Dame-Black_White_Pink_Pow-1331541-v1-302976_0

Kamera
Nu skal det være! Jeg har i flere år snakket om at købe et ordentligt kamera, så jeg kan tage flotte billeder her til bloggen, men pengene er altid blevet prioteret anderledes. Men nu har jeg altså lovet mig selv at købe et godt kamera i fødselsdagsgave, og jeg har det her Canon PoweShot G16 i tankerne.

PowerShot G16_BLK_web imagery_FSL_02_tcm81-1076598

Smykkeskrin til rejsen
Jeg er træt af, at mine smykker bliver viklet sammen, når jeg rejser, og jeg har derfor fundet et fint rejse-smykkeskrin eller rettere taske, og med den i baggagen burde problemet være løst. Kan købes hos wayfair.com.

jewelry_case_leather

Passport cover
Jeg synes et passport cover er en smart accessorize, der både beskytter dit pas, og ser fint ud. Herudover kan du også have dine bonuskort og dit boardingpass i coveret, og på den måde holde styr på de vigtigste ting til rejse. Jeg kunne godt bruge et a la dette fra J. Crew.

passport_cover

Plakat
Når nu man er så langt væk hjemmefra, kunne det være fedt med et kort over København på de bare vægge. Jeg er ret vild med det her enkle et af slagsen, der kan købes hos justspotted.dk.

kobenhavn_night

Taske
Jeg mangler en fin, klassisk sort taske, og er ret forelsket i denne cross-body lædertaske fra & Other Stories. Den kan både bruges til hverdag og fest, og vil gå fint til de fleste af mine outfits.

taske_other_stories

Håndcreme
Jeg er løbet tør for min håndcreme fra Balance Me, så det er helt klart en af de ting, der står højt på min ønskeliste. Håndcremen er økologisk, og sikrer mig silkebløde hænder.

balance_me_haandcreme

Sandaler
Jeg sled mine sandaler op sidste sommer, og har derfor brug for et par nye til de varme sommerdage, som der forhåbentlig kommer mange af her i Sofia. Jeg er meget besværlig, når det kommer til sandaler, men tænker at disse fra Kartell vil være et godt valg.

sandaler_zalando

Hvad står øverst på din ønskeliste?

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.