Flytter tilbage til Danmark

dannebrog
Hans-Kristian og jeg har besluttet, at vi flytter tilbage til Danmark. Og vi glæder os!

Vi har besluttet at køre hjem, så vi får et lille roadtrip ud af det igennem Europa. Lige nu er planen, at vi kører fra Sofia d. 3. oktober, og så er tilbage i Danmark weekenden efter. Jeg synes, det er en god måde at slutte vores ophold af på, og jeg glæder mig til sightseeing i en del af Europas storbyer.

Det har været en god tid her i Sofia, hvor vi har oplevet og lært en masse, og samtidig mødt en masse rare mennesker, så det bliver da selvfølgelig vemodigt at tage afsked. Samtidig glæder jeg mig bare helt vildt til, at vi flytter hjem, så jeg kan være tæt på min familie og mine veninder igen. 🙂

Vi ses snart Danmark 🙂

♡ Katrine

facebook_billede

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.