Fest og et lille surt opstød

Jeg har lidt ondt i håret i dag efter gårsdagens fødselsdagsfest for min veninde, Sigrid. Det var en supersjov fest, hvor jeg fik hygget og danset godt igennem med mine veninder samt gamle kendinge fra gymnasietiden. Og så blev aftenen sluttet af med en omgang bordfodbold og en Tuborg på Flisen, så det var helt perfekt. 

På billedet nedenfor kan du se den meget smukke og enkle ring, som Sigrid fik i fødselsdagsgave fra tre veninder og mig. Den er fra Maria Black og koster 400 kroner. Jeg er vild med den!

Veninder, fest, fødselsdag, ring, gave, flisen, maria black, fuld, tømmermænd
Mine veninder og jeg fra i går samt Sigrids fødselsdagsgave.

I dag er jeg glad for, at der står disse fire flødeboller og venter på mig, så kan jeg forhåbentlig lige klare mig igennem min biologiaflevering. 

flødeboller, kokos, chokolade, søde sager, dessert, slik, kage, flødebolleIkke for at ødelægge den gode stemning, men jeg vil altså lige slutte af med et lille surt opstød. Jeg er nemlig så træt af den danske togkultur. Jeg tager toget til og fra arbejde hver dag, og hold nu op, hvor er folk egoistiske og uhøflige. Det er ikke for at pudse min egen glorie, men jeg håber altså, at jeg er bare lidt mere opmærksom, end mange af mine medpassagerer…

Hvorfor er der ingen, der rejser sig op for den ældre dame med indkøbsposerne eller den blinde mand? Tør vi ikke, er vi bange for det fremmede, eller hvad andre mennesker tænker om os, når vi er høflige? Eller er vi bare blevet helt ligeglade med vores medmennesker? Jeg ved det ikke, men her kommer en opsang til hele den danske togbefolkning – træd ud af det normale, gør en lille forskel på vej til arbejde, send et lille smil, gør plads til andre, vis hensyn og lad nu vær med at gå ind i toget før passagererne, der skal af, er kommet helt ud!

God weekend og pas godt på dig selv og andre. Skriv gerne en kommentar om, hvad du skal lave denne weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.