Min første pub-quiz og dansk morgenmad

Det er en af de der dage, hvor jeg ville ønske, at jeg kunne lide kaffe. Jeg kom nemlig lidt for sent i seng i går, da jeg var til pub-quiz sammen med Hans-Kristian og nogle af hans kolleger på en bar i centrum af Sofia. Det var smaddersjovt, og selvom jeg kun drak en øl, da jeg var aftenens chauffør, er jeg altså ret træt i dag. (Jeps, du læste rigtigt, jeg kørte min 2. køretur i Sofia i går)

boys
På tur med drengene 😉

Hvis du sidder derude og tænker, hvad er en pub-quiz, så er det en quiz, der afholdes på en bar/pub, hvor forskellige hold dyster mod hinanden. Vi skulle igennem tre runder, og spørgsmålene handlede primært om sport, film, tv og musik, men der var også nogle mere kulturelle og historiske spørgsmål i blandt. Første runde lå vi i top tre, men derefter gik det virkelig ned ad bakke for os, og vi endte vidst ret langt fra førstepladsen. Men det var smadderhyggeligt alligevel, og jeg har helt klart lyst til at deltage i en pub-quiz igen.

På trods af træthed, var det skønt at møde på arbejde i morges, da der blev serveret danske snegle og croissanter fra en dansk bager her i Sofia. Mums! Så dagen er nu gået meget godt alligevel, og nu glæder jeg mig til weekend med besøg af svigerforældrene, der næsten lige er landet her i Sofia 🙂

dansk_morgenmad
Dansk morgenmad i Sofia

 

God weekend.

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.