En klodset start på nyt arbejde


I går startede jeg på mit nye arbejde hos vConnect her i Sofia, og det er bortset fra et par klodsede episoder gået rigtig godt. Folk er superflinke, kontoret er hyggeligt og arbejdsopgaverne spændende.

Jeg vil gætte på, at vi er omkring 12 ansatte, og der er kun en kvinde, udover mig, men det passer mig nu meget godt. Vi er fire danskere, og resten er fra Bulgarien, så jeg får snakket en del engelsk i løbet af en dag, hvilket er virkelig lærerigt. 🙂

Men jeg er jo lidt af en klodsmajor, og det fik jeg da sandelig også vist på den nye arbejdsplads i dag. Vi spiser frokost ude hver dag, og i dag spiste vi på en lille hyggelig bulgarsk café, hvor jeg fik noget svinekød med brun sovs. Der gik desværre ikke længe, før en del af den brune sovs var smurt ind i min skjorte. Fedt at rende rundt med resten af dagen.

Som om det ikke var nok, så hældte jeg også en halv kop te udover mig selv og min kontorstol, da jeg skulle til at gå, og jeg blev så forfjamsket, at jeg bagefter ikke kunne finde ud af at åbne døren til kontoret. Så fik de da også set den side af mig, men som jeg forklarede dem, så kan de ligeså godt vænne sig til det, nu hvor de har ansat frk. klodsmajor. Så pinligt!

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.