Besøg af tre skønne tanter

Team tante på tur med barnevognen 🙂

Hold nu fast, hvor var det fantastisk at se mine veninder igen. Fra lørdag til mandag var tre af mine bedste veninder på besøg her i Stockholm, og jeg nød det helt vildt. Jeg har ikke set dem, efter jeg er blevet mor, og jeg har virkelig savnet at kunne dele det med dem, da det jo er det største, der er sket i mit liv.

Det var nogle dejlige og hyggelige dage, hvor vi både fik gået ture med barnevognen, pjattet og spist en masse god mad, og så fik tanterne selvfølgelig også hygget en masse om William. Jeg er sikker på, at han nok skal få masser af glæde af team tante fremover, og jeg er taknemmelig over, at de har lyst til at være en del af hans liv, og ikke synes, det er kedeligt at komme på besøg, nu hvor jeg er den første af os, der er blevet mor 😉

Som jeg har fortalt før, så er det lidt hårdt at bo så langt væk fra familie og venner, og især efter W er kommet til verden, savner jeg dem derhjemme, så derfor sætter jeg ekstra meget pris på, at der er mennesker i vores liv, som gider at tage turen herop. Det betyder virkelig meget for mig <3

Hele flokken er samlet <3

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.