Fem mommys fortæller – Sådan får du en succesfuld mor-blog


Jeg har interviewet fem mommy-bloggere om at få en succesfuld mor-blog, og du kan læse deres svar ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev og få tilsendt min gratis e-bog.

Jeg tror på, at mommy-blogs er kommet for at blive, og efter jeg selv er blevet mor, skriver jeg også om livet med en lille ny på min blog selfieandthecity.com. Derfor synes jeg, det kunne være interessant at blive klogere på, hvordan man egentlig får succes som mor-blogger, og det gøres bedst ved at blive inspireret af andre.

Jeg har været så heldig, at fem seje mødre har haft lyst til at være med i et interview, og det er der altså kommet en lille e-bog ud af. I e-bogen kan du læse interviews med Henriette fra blondinemor.dk, Frejamay fra frejamaynovember.dk, Michala fra bastabum.dk, Christina fra lippanoa.com samt Dorte fra familiefletninger.dk.

Bliv klogere på de seje mor-bloggere og få samtidig tips og tricks til din blog ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev nedenfor. Når du har tilmeldt dig mit nyhedsbrev, får du adgang til e-bogen helt gratis, og jeg håber, at den kan inspirere og hjælpe dig til at få succes med din mor-blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.