Slotsbesøg, tre-retters og fint frostvejr


Det er koldt heroppe i Stockholm, men samtidig er vintervejret utrolig smukt, og weekenden er derfor blevet brugt med gåture i det fine frostvejr. Når jeg er ude i sådan et vejr, kan jeg ikke lade være med at drømme mig på skiferie, og jeg håber, at det lykkes os at komme afsted næste vinter, for hold nu op, hvor jeg savner det.

Hässelby Strand

Heldigvis er det også smukt at gå ture i, og jeg elsker den knirken, sneen giver for hvert skridt, man tager, så med solen i øjnene og kold luft på kinderne trillede vi afsted med barnevognen. Vi var blandt andet en tur ved vandet her, hvor vi bor, og så tog vi også bilen ud til Dronningholm Slot, hvor vi gik en lang tur i den store park.

Læs også: Skøn sejltur til Drottningholm Slot

Dronningholm Slot
Kina Slottet

Udover masser af frisk luft bød weekenden også på vores første restaurantbesøg med William, og jeg var så heldig, at jeg kunne nå at nyde en tre-retters menu, før han vågnede. Luksus!

Mums!

Hvad har din weekend budt på?

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.