Årets første strandtur

Juhuuu, dagen i dag har da virkelig været en skøn sommerdag, hvor Danmark viste sig fra sin smukkeste side. Det blev fejret med en spontan strandtur.

amager strand

Efter en varm dag på kontoret tog jeg på Amager Strand med nogle kollegaer, og på årets første strandtur skal man selvfølgelig have is.

is amager strand

Det  var virkelig skønt at komme ud i det dejlige solskinsvejr og få luftet de meget hvide ben efter at have ligget inde i sengen med tandpine i flere dage.

blege ben

Læs også: Bededagsferie med tandpine

Vi sluttede strandturen af med aftensmad på Café Under Elmene ved Amagerbrogade, hvor jeg fik en lækker pastasalat med kylling og pesto.  Hyggeligt sted med udendørsservering.

pasta pesto

Jeg håber virkelig, at det bliver en ligeså skøn sommer i år som sidste år, så der kommer mange flere dage som denne.

Opt In Image
Inspiration til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du inspiration til dit morliv direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.