Aktivitetstæppe fra Skip Hop med fine farver og sjove dyr

aktivitetstæppe skip hop
Indlægget indeholder reklamelinks.

I sidste uge købte vi det fine Tree Top Friends aktivitetstæppe fra Skip Hop til William med fine farver og sjove dyr, og selvom han stadig er lidt lille til et aktivitetstæppe, så virker han til at være meget optaget af de forskellige ting.

Vi valgte dette Skip Hop aktivitetstæppe (reklamelink) af flere grunde. Blandt andet fordi det har fået gode anmeldelser, og så fungerer det rigtig godt både til, når din baby skal ligge på ryggen og på maven. Jeg synes, det kan være lidt svært at få William til at ligge på maven og træne ryggen, men på selve tæppet er der masser, han kan kigge på og røre ved. Samtidig medfølger der en pude, der kan støtte barnet under brystet, så det går lidt nemmere med rygtræningen.

aktivitetstæppe skip hop

Udover det indbyggede spejl i tæppet hører der fem fine bamser med, der kan rasle og sige lyde, og jeg kan rigtig godt lide tæppets motiver og farver. Det er rigtig fint og hyggeligt, og jeg er sikker på, at W nok skal få rigtig meget glæde af det.

Vi har købt tæppet på babyland.se, men jeg har set, at de har det på tilbud hos Gucca lige her (reklamelink), hvis du skulle være interesseret i det.

aktivitetstæppe skip hop

Har du et aktivitetstæppe til din baby?

Opt In Image
Rejsetips til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du rejsetips, gode råd og nyheder direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.