Babyudstyr jeg har købt i dag på Black Friday

Jeg har benyttet mig af, at det er Black Friday i dag, og har derfor fået købt lidt babyudstyr på rabat. Jeg har endelig fået købt mig en pusletaske, og så blev det også til en seng til lillemanden.

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Ida Ising pusletaske

ida_ising_pusletaske_black_friday
Jeg har købt denne Ida Ising Eagle pusletaske i dag.

Udover, at Ida Ising pusletasken er pæn, så virker den også rigtig praktisk, da den har indbygget pusleunderlag, når man åbner den. Herved er det nemt at skifte den lille, når man er på farten, og det er jo et stort plus, når man skal på café, er ude at shoppe eller på ferie.

Jeg har læst rigtig meget godt om pusletasken, og jeg glæder mig til selv at prøve den af, og forhåbentlig lever den op til mine forventninger. Pusletasken kan købes i den grå Eagle-model eller den grønne Falcon-model til 699,95 kr. i dag, og du sparer herved 300 kr. Køb Ida Ising pusletasken her.

Herudover købte jeg også et sæt sorte stroppe til at hænge pusletasken fast på barnevognen med samt et ekstra lagen til pusleunderlaget.

Troll bedside crib

bedside_crib_troll
Troll Bedside Crib, hvor den ene side kan tages af sengen.

Uden at have forstand på det på forhånd, så tænker jeg, at jeg gerne vil have blob tæt på mig, når vi skal sove. Samtidig ønsker jeg ikke, at han skal ligge i selve sengen, så derfor virker en bedside crib som en god løsning, da han så ligger i sin egen seng, men helt op ad vores.

Vi har kigget på mange forskellige slags, men blev til sidst enige om, at sengen fra Troll virker til at være et godt valg. Og vi var altså så heldige, at den er på tilbud på babyland.se i dag, så vi fik seng og madras til 937,38 kr. og sparede herved en helt del. Jeg har set, at man i Danmark kan købe den på jollyroom.dk til 1.039 kr. her.

Har du gjort nogle gode Black Friday-køb i dag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.