Spontan-overraskelses-tur til Danmark

Fint dækket fødselsdagsbord.

Jeg havde ellers sagt, at jeg ikke ville tage til Danmark igen før efter fødslen, og jeg havde faktisk ikke regnet med, at jeg ville komme på dansk grund igen før til foråret. Men så fik Hans-Kristian og jeg altså lige den idé, at det kunne være sjovt at tage hjem og overraske min far til hans fødselsdag. Samtidig ville det også være praktisk, at vi kunne få styr på vores ting og møbler, som vi skal bruge i den nye lejlighed 🙂

Fredag eftermiddag vendte vi derfor snuden sydpå og kørte til Danmark på en spontan-overraskelses-tur, og det gik heldigvis over al forventning. Min far blev så glad og overrasket, og det var dejligt at fejre ham og få set familien. Der var også plads til et cafébesøg med min veninde, Sigrid, og herudover fik vi fyldt bilen op med flytteting, som nu står og fylder godt her i lejligheden. Der er dog heldigvis kun en måneds tid til, at vi kan flytte ind i den nye bolig.

spontan_overraskelses_tur_til_danmark_flytteting
En del af flyttetingene, der skal med i den nye lejlighed.

Jeg håber også, du har haft en dejlig weekend med masser af hygge.

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.