Fire måneder til termin og lidt om babyudstyr

Min mor er også i fuld gang med forberedelserne til at blob kommer.

I dag er der fire måneder til min termin. Det er virkelig surrealistisk at tænke på, at jeg er mor om omkring fire måneder. Viiiildt!!!

Folk er begyndt at spørge, om jeg er klar til det, men helt ærligt, så tror jeg ikke, at jeg bliver klar, før jeg står midt i det. Der er så mange ting, jeg ikke aner noget om, og som jeg må lære med tiden i rollen som mor. Jeg er dog begyndt at blive utålmodig, og synes, at fire måneder føles som rigtig laaaang tid.

Måske er det utålmodigheden eller måske behovet for at føle, at jeg har styr på bare et eller andet, at jeg så småt er begyndt at forberede mig rent praktisk. Nogle vil måske mene, at det er i meget god tid at begynde at købe babysager fire måneder før termin, men for mig er det en kæmpe jungle at finde ud af, hvad vi skal have klar til krudtuglens ankomst, og derfor er jeg altså gået i gang med at undersøge markedet.

Udover at jeg gransker diverse mommyblogs for inspiration og tips om babyudstyr, har jeg blandt andet tilmeldt mig alverdens gratis babypakker, som indeholder masser af gode ting til en nyfødt, så man på den måde kan prøve lidt forskellige produkter af. (Jeg skriver et blogindlæg på et andet tidspunkt med tips til, hvordan du får fat i babypakkerne). Herudover har en veninde anbefalet mig den svenske webshop jollyroom.se, hvor de har masser af babyudstyr til gode priser, og jeg har allerede købt de første ting:

fire_maaneder_til_termin_babyudstyr
Babyudstyr købt på jollyroom.se.

1. Badekar fra Beemoo Care til 199 SEK >
2. Badestol til 119 SEK >
3. Puslepude fra Babydan til 299 SEK >
4. Ammepude fra Doomoo til 499 SEK >

Hvis du har gode tips til babyudstyr, så skriv gerne en kommentar nedenfor 🙂

4 Comments

 1. Inger Marie Pedersen
  14. september 2016 / 01:55

  Hej. Pas på du ikke får købt for meget. F.ex er ammepuden ikke brugbar for alle. Tænker at det er hurtigt at købe ting, hvis behovet opstår. Og så skal der jo også være noget at købe for bedsteforældre m.fl.

  • Katrine
   14. september 2016 / 16:04

   Du har helt ret i, at man ikke skal købe for meget. Er også kun planen at købe det mest nødvendige, inden hans ankomst. De fleste “nye” mødre, jeg kender, er meget glade for denne ammepude, så da jeg så, at den var på tilbud, slog jeg til 🙂 Bedsteforældrene er allerede i fuld gang 😉

 2. Amalie
  30. september 2016 / 23:35

  Strækvikle og sovjunga/slyngevugge står øverst på ønskelisten til vores nr. 2 herhjemme.
  De to ting kunne jeg virkelig godt have brugt til min dreng da han var lille, da vi havde rigtig mange problemer med hans søvn.
  De skaber tryghed og nærhed, som får barnet til at slappe af og falde til ro ????

  • Katrine
   1. oktober 2016 / 17:11

   Hej Amalie
   Tusind tak for de gode tips, det vil jeg helt sikkert lige tjekke ud 🙂 Og tillykke med, at du venter nr. 2. 🙂
   /Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.