Giv en oplevelse i julegave og glæd en du holder af


Julen står for døren, og det er ved at være tid til at få styr på julegaverne, men det kan være svært at finde en interessant gave, da folk ofte ikke mangler noget, eller slet ikke ønsker sig noget. Den situation står jeg tit i, og jeg er derfor blevet rigtig glad for at glæde med oplevelser.

Alle links herunder er reklamelinks. 

10 Oplevelser for enhver smag

Hos Duglemmerdetaldrig.dk har de over 200 oplevelser, og der er derfor noget for enhver smag og for både store og små. Jeg har samlet 10 forskellige eksempler på sjove, spændende og hyggelige oplevelser lige her, som helt sikkert vil give glæde og gode minder.

Chokoladesmagning

Julen er ensbetydende med masser af lækker mad og søde snacks, så hvis du skal forkæle en chokoladeelsker, så er en chokoladesmagning hos Peter Beier den perfekte gave. Normalpris: 249 kr.
Køb her >

Bridgewalking på Lillebælt

Bridgewalking på Lillebæltsbroen er den eneste oplevelse af sin slags i Europa, og en helt unik oplevelse, hvor du får en guidet tur hen over Lillebæltsbroen i 60 meters højde. Normalpris: 249 kr.
Køb her >

Spa & Brunch hos Arndal

Det er mørkt og koldt udenfor, og de fleste af os sukker efter forkælelse og afslapning, især efter den hektiske juletid. Derfor er et gavekort til Spa & Brunch hos Arndal en perfekt gaveidé. Gavekortet er inkl. tre timers spa samt en lækker brunch platte hos The Union Kitchen. Normalpris: 695 kr.
Køb her >

Ballonflyvning

En af de populære oplevelser hos duglemmerdetaldrig.dk er ballonflyvning. Oplevelsen ligger i den dyre ende af skalaen, men samtidig er det også en virkelig unik gave og oplevelse. Normalpris: 2.395 kr.
Køb her >

Kør Lamborghini Gallardo

Skal du give en gave til en med benzin i blodet, og som elsker fart over feltet? Så er et gavekort til en køretur i en Lamborghini Gallardo måske lige sagen? Normalpris: 849 kr.
Få oplevelsen her >

Flødebollekursus

Inviter børnene eller en flødebolleelsker med på flødebollekursus, og lær at lave de lækreste flødeboller. Psst… I får lov til at tage jeres flødeboller med hjem 😉 Normalpris: 299 kr.
Få gavekort her >

Go High Klatring på Kragerup Gods

På Kragerup Gods får du den ultimative klatre- og naturoplevelse. Der er mere end 175 forskellige udfordringer fordelt på seks baner, og oplevelsen er derfor perfekt for alle aldre og niveauer. Normalpris voksen: 309 kr.
Køb gavekort her >

Chilismagning

Skal smagssanserne sættes på prøve, og kender du en, der vil elske at være sin egen Chili Klaus, så forær personen et gavekort til chilismagning, hvor de udover at smage på chilisorter i alle styrker også bliver klogere på chili, og på hvordan det kan bruges i madlavningen. Normalpris: 380 kr.
Køb her >

Ansigtsbehandling

Giv en rigtig forkælelsesgave til én du holder af i form af en times ansigtsbehandling hos Ni’mat i København inkl. adgang til vandtempel. Normalpris: 695 kr.
Køb her >

Vinsmagning

Inviter din mor, mand eller veninde med til en hyggelig aften med vinsmagning i samarbejde med Kjær & Sommerfeld. Normalpris: 399 kr.
Bestil gavekortet her >

Hvilke oplevelser står højt på din ønskeliste i år?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.