Babybule uge 16 og tøjkrise

babybule_uge_16_toejkrise
Mon ikke de fleste, der er, eller har været gravide kan nikke genkendende til problemet omkring babybulen, og hvad man skal tage på?

Pludselig har min krop forandret sig så meget, at jeg er vokset ud af alle mine jeans, mine bh’er strammer, og mit tøj sidder generelt bare ikke særlig pænt lige for tiden. Det giver derfor en del tøjkriser, for det første fordi udvalget af tøj, jeg kan bruge, er blevet mindre, og for det andet fordi jeg stadig er på et stadie, hvor man kan være i tvivl, om jeg egentlig er gravid, eller om maven skyldes for mange softices denne sommer. At det er lykkelige omstændigheder ved andre jo ikke, og selvom jeg tænker, at det jo er fuldstændig ligegyldigt, hvad andre tænker, så nager det mig altså lidt.

Jeg er selvfølgelig glad for min babybule, men jeg må indrømme, at min daglige tøjkrise irriterer mig. Så nu spørger jeg dig derude, der måske sidder med gode erfaringer og viden på dette område: Har du nogle tips og tricks til, hvordan man går klædt i sommervejret med en lille babybule på maven uden at shoppe sig fattig? På forhånd tak for hjælpen 🙂

♡ Katrine

3 Comments

 1. 24. juli 2016 / 16:54

  Hennes og Mauritz – billigt tøj som holder godt i graviditeten… Jeg købte over nettet shorts, som jeg stadig bruger da de de er uden den høje mave. Ellers sommer kjoler – som du sikkert har masser af ????

  • Katrine
   25. juli 2016 / 09:20

   Jeps, H&M er godt. Men synes jeg ser mærkelig ud i det meste tøj lige for tiden. Skal lige vænne mig til, at der pludselig er noget, der buler ud 😀 Næste step bliver at finde en badedragt 😉
   Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.