Anmeldelse af familiefilmen Paddington

Foto: SF Film
Foto: SF Film

I går havde familiefilmen “Paddington” premiere, så jeg er lige lidt forsinket med anmeldelsen, men bedre sent end aldrig, ik?

Som barn elskede jeg at se den marmeladeglade bjørn rende rundt i Londons gader, og selvom jeg er blevet voksen, kan jeg ikke stå for den lille fyr. Så jeg sagde selvfølgelig ja til at anmelde den nye film “Paddington”, der blandt andet har Nicole Kidman, Hugh Bonneville og Sally Hawkins på rollelisten.

Filmen handler om, hvordan den unge Paddington kommer til London med en seddel rundt om halsen med teksten: “Pas venligst godt på denne bjørn. Mange tak”. Men ingen ser ud til at ville hjælpe, men ligesom han er ved at miste modet, bliver han samlet op af familien Brown. De giver ham mad og husly, men det er ikke helt uden problemer at have en bjørn i huset. Og det hele bliver kun værre, da en skummel dyreudstopper opdager Paddington, og vil gøre alt for at fange ham.

Hvad synes jeg så? Jeg synes, det er en rigtig sød og sjov familiefilm, som sætter fokus på, at vi skal være der for hinanden, og samtidig er jeg sikker på, at de fleste børn vil grine med af alle Paddingtons uheldigheder. Jeg kan godt lide, at man også ser, hvor Paddington kommer fra, hvilket er med til at gøre ham mere virkelig. Man kan ikke andet end at holde af den lille og noget uheldige bjørn.

Se traileren til “Paddington” her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.